Galatasaray’ın yeni transferlerlerinden Izet Hajrovic Chelsea maçına ilişkin İsviçre basınına değerlendirmelerde bulundu.

Chelsea ile oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, Mancini tarafından ilk 11’de sahaya sürülen ancak maçın 31. dakikasında oyundan alınan Boşnak futbolcu, bu karşılaşmada hissettiklerini, Mancini ile arasında geçen konuşmaları ve sarı kırmızılı taraftarlar hakkındaki düşüncelerini açık yüreklilikle dile getirdi. 

Izet Hajrovic, dün gece nasıl uyudunuz?

(Gülerek) Çok iyi teşekkürler ya siz? 

İyiyim, teşekkürler. Ancak ben Galatasaray ile ilk Şampiyonlar Ligi maçımda sadece yarım saat sonra oyundan alınmadım. İlk düşüncelerin neler oldu?

Benim için çok büyük bir sürpriz oldu ve kafam karıştı. 30 dakikalık dilimde hücuma yönelik bazı girişimlerim olmuştu.  

Hocan Roberto Mancini değişiklik konusunda seninle konuştu mu?

Evet maçın hemen ardından benimle konuştu. Yanıma gelerek bu değişikliği neden yaptığını anlattı. Sistemi 4-4-2’den 4-3-3’e çevirdi. Orta sahanın merkezini dengelemek istedi, benim performansımla ilgili bir konu değildi. Maalesef bu taktik değişikliğin kurbanı oldum. Mancini bana ayrıca, geldiğimden bu yana geçirdiğim süredeki gelişimimden çok memnun olduğunu da söyledi.

Bu ilk yarım saatte yakalanan önemli fırsatlar vardı?

Evet ne yazık ki gol için yeterli değildi. Ancak sonrasında statta inanılmaz bir atmosfer oluştu ve taraftar bizi ileriye doğru itti. Ben bile yedek kulübesindeki yerimde durmakta zorlandım. 55 bin seyircinin sesi sanki 100 bin gibi geliyordu. Neyden bahsettiğimi anlamanız için bunu bizzat yaşamanız gerekir.