Galatasaray'ın transfer listesindeki Edin Dzeko, sarı kırmızılı takımın yaz dönemi transfer bombası olarak belirtiliyor. Hatta İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin Bosna'ya giderek golcü oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. Ancak en net açıklama futbolcunun Bosnalı menajeri Irfan Redzepagic'ten geldi.

Dünya Kupası'nda da oynayacak
Manchester City'nin Bosnalı futbolcusu Edin Dzeko, geçtiğimiz yaz transfer döneminden bu yana önce Ünal Aysal ardından da göreve yeni gelen Roberto Mancini'nin gözdesi olmuştu. Sarı kırmızılı takım sezon başında alamadığı Bosnalı golcüyle Dünya Kupası başlamadan masaya oturmak istiyor. Önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dzeko'nun 24 milyon Euro olan bonservis bedeli de bir nebze olsun düşecek. İspanya ve Fransa takımlarının da kanca attığı Dzeko için oyuncunun menajeri Irfan Redzepagic, Eurosport.com Türkiye'ye özel açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'nda da sahne alacak oyuncusu için 'Dünya yıldızı' yorumunu yapan FIFA menajeri Irfan Redzepagic, Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

Galatasaray'dan haberdarız
Bosnalı menajer Galatasaray'ın son 1 yıldır futbolcusuyla ilgilendiğini ancak herhangi bir resmi görüşmenin de yapılmadığını belirtti. Mancini'nin göreve geldiği günden itibaren Galatasaray'ı daha yakından izlediklerini belirten Irfan Redzepagic, Manchester City'den ayrılmak istemediklerini ancak böyle bir durum olursa Galatasaray'la da masaya oturabileceklerini ifade etti. Drogba ve Wesley Sneijder'in transfer olduğu bir akımın asla küçümsenemeyeceğini, iki sezondan beri de Şampiyonlar Ligi'nde başarıların ortada olduğunu söyledi.

Bosnalı menajer Galatasaray için açık kapı bırakırken sarı kırmızılı takımın Chelsea karşısında hala tur şansı olduğunu da sözlerine ekledi.