Sarı-kırmızılı takıma transferinin çok hızlı geliştiğini söyleyen Dzemaili, Cesare Prandelli'nin kendisini aramasıyla her şeyin başladığını belirtti.

Başarılı orta saha oyuncusu, "Aslında her şey çok hızlı oldu. Cesare Prandelli beni aradı ve her şey 24 saat içinde gelişti. Onunla konuştuktan sonra hemen ikna oldum ve transferim gerçekleşti. Bence Galatasaray çok iyi bir takım. Ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilirim. Bence süper bir çözüm buldum" dedi.

İtalya'dan ayrılması ve Çizme'nin 2. evi olduğu hatırlatılan Dzemaili, "Evet, İtalya'da kendimi çok iyi hissediyordum. Bazı Serie A takımlarına gidebilirdim. Fakat Prandelli beni arayana kadar hiçbir takımdan beklediğim bir teklif gelmedi. Prandelli, hayal ettiklerimle bana yaklaştı. Şu anda çok mutlu olmamın sebebi budur. Galatasaray, Avrupa'nın en büyük takımlarından bir tanesi" şeklinde konuştu.

İsviçre Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Vladimir Petkovic'e de değinen 28 yaşındaki oyuncu, "Cesur bir teknik adam. Lazio'da iyi bir iş çıkardı. Kesinlikle İsviçre Milli Takımı'nda neler yapılması gerektiğini biliyor" açıklamasını yaptı.

Sporx