Genoa’nın yeniden kadrosuna katmaya çalıştığı İsviçreli futbolcuyu takımında görmek isteyen Riekerink, Dzemaili’den gelen taleple şaşkına göndü. Bir yıl daha anlaşması bulunan oyuncu, “Ya sözleşmemi uzatın, ya da bırakın gideyim” diye haber gönderdi.

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve geçen sezonu İtalya’da kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılara, “Ya sözleşmemi uzatın ya da gideyim” mesajını gönderdi. Galatasaray’da teknik direktör Riekerink’in kadroda görmekten memnuniyet duyacağını dile getirdiği Dzemaili’nin bu tutumu keyifleri kaçırdı. Dzemaili gitmek için de bedelsiz olarak serbest bırakılmasını talep etti.

İsviçreli futbolcudan bu sene faydalanmayı düşünen yönetim, Dzemaili’nin bu hamlesi sonrası ne yapacağını şaşırdı. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İsviçreli futbolcu, 2.1 milyon euro garanti paraya oynuyor. Cim-Bom, daha önceki yıllarda verim alamadığı oyuncunun sözleşmesini yenilemeye soğuk bakıyor.
10.07.2016 Günün gelişen transfer iddiaları10.07.2016 Günün gelişen transfer iddiaları

Parası Aslan’dan

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Dzemaili’nin performansıyla yüzü gülen sarı-kırmızılılar, tecrübeli fubolcuyu elinde tutamasa bile en az 3-4 milyon euroya satmayı ve yeni bir gelir elde etmeyi planlıyordu. Dzemaili’nin durumunun ay sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.
2 sene önce Napoli’den 2 milyon 350 bin euroya transfer edilen Dzemaili, geçen sezonu Genoa’da geçirmiş ama ücretinin büyük bir bölümünü Galatasaray karşılamıştı.

EURO 2016’da İsviçre forması giyen Dzemaili, 4 maçta 307 dakika oynadı. Başarılı bir performans ortaya koyan tecrübeli futbolcu birçok takımın transfer listesine girdi.

‘Görüşmelere başladık’

Galatasaray’daki geleceği merak konusu olan Blerim Dzemaili’ye geçen sene forma giydiği takımı resmen talip oldu.

Genoa Başkanı Enrico Preziosi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dzemaili’yi tekrar kadromuzda görmek istiyoruz. Transferi gerçekleştirebilmek için Galatasaray ile görüşmelere başladık” dedi.