Juventus maçından sonra Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve Sportif Direktör Bülent Tulun ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitti, burada bir süre Mancini ile görüştü.

Önceki gece gerçekleşen ziyarette İtalyan hocanın, kondisyon açısından çok yetersiz bulduğu futbolcular konusunda dert yandığı, buna karşın sorunu 1 ay içinde çözeceğini bildirdiği belirlendi.

Mancini’nin, “Bu takımın fizik gücü hiç iyi değil. Bu konunun üzerine gideceğim. Zaten sizinle görüşmemizde kondisyonerimi mutlaka getirmek istememdeki amaç buydu. Bundan önceki çalışma sistemini eleştirmek için söylemiyorum. Ancak benim kafamdaki format ve oyun anlayışı farklı. Bunu gerçekleştirebilmem için de güçlü oyunculara ihtiyacım var” dedi.

FAZLA VAKİT YOK

Önlerinde çok fazla vakit bulunmadığını söyleyen Mancini’nin, “Hemen hazırlıklara başladık. 4 haftada da istediğimiz seviyeye geleceğini düşünüyorum. O zaman herkesin takdir edeceği, beğeneceği bir takım göreceksiniz” dediği öğrenildi. Takımda çok ciddi kondisyon düşüklüğünün olduğunu anlatan İtalyan teknik adamın, “Türkiye’deki takımları tanımak için de bu süreyi yeterli görüyorum. Zamanımın büyük çoğunluğunu Türkiye’deki takımları tanımak için geçiriyorum. 1 ay sonra yani takımım gibi bende hazır olacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

BULUŞMA HER HAFTA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ne 1 hafta içinde gerçekleştirdiği  ikinci ziyaret farklı yorumları beraberinde getirirken, Cim-Bom’un patronu konuyla ilgili yakın çevresine konuştu. Başkan Aysal, “Böylesine önemli bir dış maçtan sonra gitmem gayet doğal. Eksiği, sorunu var mı diye gittim. İkinci olarak Florya’da artık haftada bir hoca ile görüşeceğiz” dediği öğrenildi.

Bu arada şu anda otelde kalan Mancini’ye kulübün Florya’da bir konut tahsis edeceği belirtildi.

Milliyet