Son olarak İsveç’te Orgryte Kulübü’nde forma giyen Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic’in ”Yılın futbolcusu” seçilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Johan Elmander, Galatasaray özlemini de gizlemedi.

İlk olarak 11. kez ”Yılın futbolcusu” seçilen Ibrahimovic hakkında konuşan Elmander, ”Bence 11 onun için fazla değil. Onun adına gerçekten çok mutluyum” dedi.

”OYNAMA ŞANSIM OLSA İSTANBUL’A KADAR YÜRÜRÜM”
Galatasaray’a bir dönem dönebileceği yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Elmander, ilginç ifadeler kullandı ve ”Eğer Galatasaray’da tekrar oynama şansım olsa Göteborg’tan İstanbul’a kadar yürürüm. Galatasaray, İsveç’te Manchester United ile karşılaştığında ben de Göteborg’taydım. Onları ziyaret etmemem haksızlık olurdu. Yeniden onları gördüm ve kendimi çok iyi hissettim. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Birçok kulüpte oynadım ama Galatasaray kalbime en yakın kulüp. Hala İstanbul’dan birçok Galatasaray taraftarından mesajlar alıyorum. Bu gerçekten inanılmaz bir şey” şeklinde konuştu.

İsveçli golcüye milli takımdan ayrılma kararı da soruldu ve Elmander ”Tabii ki benim için zor bir karardı. Milli takımı bırakma kararımdan sonra kendimi boşlukta hissettim” şeklinde konuştu.