Karşılaşmayı değerlendiren genç oyuncu, "Maça çok kötü başladık. 1-2 tane gol atabilirlerdi. Sonra toparladık. Bu oyunumuza 1 puan iyi diyebiliriz. Çünkü çok gol kaçırdılar, haklarını yememek lazım." ifadelerini kullandı.

Sahada Sneijder ve Melo gibi penaltıcılar varken kendisinin topun başına geçmesini de değerlendiren Emre şu şekilde konuştu:

"Herkes takımda penaltı atmama izin veriyor. Hemen topu aldım atmak istediğimi söyledim. Melo geldi, izin verdi. Beni sevdikleri için istediğim zaman karşı çıkmıyorlar."

Umut Bulut: "1 puan güzel"



Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşulan Umut, "Aldığımız bir puan için mutluyuz. Bursaspor karşısında geri de düşebilirdik. Genele baktığımızda zaman zaman iyi mücadele ettik" ifadelerini kullandı.

Bursaspor karşısında aldıkları 1 puan hakkında konuşan Umut, "Mağlup duruma düştükten sonra 1 puan bizim için sevindirici diye düşünüyorum. Karşımızda da Bursaspor gibi bir rakip vardı" şeklinde konuştu.

Attığı golü değerlendiren milli futbolcu, "Golden sonra Olcan'ı tebrik etmeye gittim zaten. Çok güzel orta açtı. Galip gelseydik daha güzel olurdu ama benim için buruk bir sevinç oldu" dedi.