Kardemir Karabükspor, Antalyaspor'da forma giyen Emre Güngör ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emre Güngör'ü teknik heyetin isteği üzerine kadrolarına kattıklarını söyledi.

Emre Güngör ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını anlatan Yolbulan, "Daha önce prensipte anlaştığımız Emre Güngör, artık bizim için ter dökecek. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Zaten başarılı futbolcumuzun takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Bakırköyspor altyapısında futbola başlayan Emre Güngör, Ankaragücü'nde gösterdiği performansla dikkatleri çekti. Başkent kulübünde kaptanlığa kadar yükselen başarılı stoper, 2007-08 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takıma transferinden kısa bir süre sonra Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Emre, 2008 yazını İsviçre ve Avusturya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda geçirdi, unutulmaz 3-2'lik Çek Cumhuriyeti maçına ilk 11'de başladı.

Turnuvanın ardından Galatasaray'da iki sezon daha oynayan Emre, 2010-11 sezonunda Gaziantepspor'a transfer oldu. Güneydoğu'da geçen iki sezonun ardından ise Antalyaspor'a transfer oldu. Emre Süper Lig'de toplam 204 maça çıkarken, savunmacı olmasına rağmen rakip kalelere 7 gol bırakmayı başardı.