Sarı-kırmızılı yönetim, Şampiyonlar Ligi’ndeki dev maç öncesi özel prim vermeme kararı aldı. Yapılan değerlendirmede ise “Oyuncular için en büyük prim kendi sahamızda turu geçmektir” ifadeleri kullanıldı.

Elazığ maçında takımın gol yeme hastalığına son vermesi ve Teknik Direktör Roberto Mancini’nin değişik oyun formatı da yine beğeni topladı.

Bu durumdan büyük memnuniyet duyan sarı-kırmızılı idareciler, “Takım hocayı tanımaya başladı. Florya’da futbolcuların kenetlenmesi de önemli bir detay” yorumunu yaptı.

Muslera ve Sneijder’in yokluğunda yaşanan puan kayıplarına da dikkat çeken idareciler, “Muslera döndü ve savunmaya da güven geldi. Kanatlar daha rahat ileriye çıkmaya başladı. Onun eksikliğini çok fazla hissetmiştik. Sneijder de geldiğinde hücumda taşlar yerine oturacak” görüşlerini dile getirdi.

Elazığspor’a karşı değişik bir formatta takımını sahaya süren Mancini’nin, Juventus önünde aynı şablonu tercih edeceği öğrenildi. İtalyan hocanın top rakipteyken 5-1-2-2, top kendilerindeyken ise beklerin çıkmasıyla 3-1-4-2 düzeninde karar kıldığı belirlendi.

Mancini’nin, Juventus’a karşı Elazığ on birinde tek değişik yapması bekleniyor. Yekta’nın yerine Sneijder’i ilk 11’e alarak Melo’ya orta sahada defansif görev verecek olan İtalyan hoca, performansından memnun kaldığı Gökhan Zan’ı da 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

JUVE GELİYOR

Juventus takımı bugün saat 20.00’de İstanbul’a inecek. Maçtan iki gün önce kampa girecek olan İtalyan ekibinin karşılaşmadan çok çekindiği ve yorgunluk problemi yaşamamak için bu kararı aldığı bildirildi. Siyah-beyazlı takım karşılaşmanın son çalışmasını yarın Türk Telekom Arena’da gerçekleştirecek.

Milliyet