Spor yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı maçı değerlendirdi.

Serhat Ulueren Jan Olde Riekerink'i eleştirirken, Dursun Özbek ve yönetiminin de hesap vermesi gerektiğini ifade etti.

İşte Serhat Ulueren'in o sözleri...

''Birbirinden kötü iki takım ve ne yaptığı belli olmayan, garip düdükler çalan bir Cüneyt Çakır. M.Topal, Lens gibi iki önemli silahı olmamasına rağmen günün sonunda, hazırlanış ve atılış bakımından harika bir gol, Josef’e verilmeyen bir penaltı ve verilen bir penaltı ve kaçan iki önemli fırsat. Yani F.Bahçe’nin ölüsü bile yetti G.Saray’a.

Galatasaray'ın zaten rezil ötesi bir teknik direktörü vardı ve dün de kendisine Sneijder, Eren, Carole, Serdar ve De Jong da eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Son yıllarda bu kadar düdük çalınan bir maç var mı? Sanmıyorum. Bir ara esnemekten çenem ağrıdı inanın. Tamam Cüneyt Çakır sadece düdük çalmak için çıkmış çıkmasına ama oyunculara ne demeli?

Galatasaray'ın oynadığı futbola inanamıyorum. Bir takım bu kadar mı aciz olur! Evet G.Saray, Kadıköy’de 6 yedi, 5 yedi, 4 yedi, 3 yedi, kimi zaman yenilmedi, şampiyonluk kupasını da aldı ama dünkü kadar aciz, ezik ve zavallı bir G.Saray hiç ama hiç seyretmedim. Kaleye atılan doğru dürüst şut desen yok, Bruma dışında kaleyi zorlayan var mı, o da yok. Sneijder pazu bandını takmak için Selçuk’u kulübeye göndermiş ama kendisi İstanbul’daki bir turistten farkı yok. Böylesine rezil bir Sneijder bu takımda oynuyorsa ve kaptanlık yapıyorsa zaten G.Saray bitmiş demektir.

G.Saray Başkanı’nın yerinde olsam, sizler bu yazıyı okumadan Riekerink denen adamı hemen postalardım. Sneijder’i de devre arasında satışa çıkartırdım.

2 hafta önce Telegol’de F.Bahçe güle oynaya 2-0 kazanır dedim bildim. Bu sezon F.Bahçe, G.Saray’ın önünde ligi bitirir dedim sezon başında bu tahminimde kesin tutacak. G.Saray yönetimi Jan Olde Riekerink ve Levent Nazifoğlu ikilisiyle devam etmeye kalkarsa geçen sezondan daha beter olur. Yapılan onca transfere rağmen G.Saray yerlerde sürünüyor. Nerede Sigthorsson, Cavanda, Serdar, Linnes, Nigel de Jong? Versin şimdi bunu hesabını Özbek kardeşler.

Aziz Yıldırım’ı kutluyorum. Adam tarihte en çok G.Saray şampiyonluğu gören Başkan da olsa geleneği sürdürmeyi, yani Kadıköy’de galip gelmeyi başarıyor. Bu yenilmezlik serisi en az 5 yıl daha sürer.''