Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sakatlığında Kopenhag maçının ardından Fenerbahçe derbisinde de kaleyi koruyan Eray İşcan karşılaşma sonrası konuştu.

Kötü oynadıklarını dile getiren Eray İşcan, "İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bizim açımızdan kötü bir maç oldu. Bu kayıpları telafi edeceğiz. Taraftarlarımızdan özür dilerz. Lig uzun bir maraton, 9 puan kapanmayacak bir fark değil. Önümüzde lig arası var. Çok çalışıp bu farkı kapatacağız" dedi.

Fernando Muslera'nın yokluğunda çok kritik iki maçta elinde geleni yaptığını savunan genç file bekçisi, "Muslera'nın sakatlığında önemli maçlar denk geldi. Muslera'nın bana verdiği tavsiyeler sonrasında elimden geleni yaptım. Ancak iki maçı da kaybettik. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun penaltısını kurtaramamasıyla ilgili de konuşan Eray İşcan, "Burak ağabey, Emre ağabeyin oraya vuracağını söylemişti. Penaltıyı çıkartabilirdim. Elime değdi ama çıkartamadım" açıklamasını yaptı.