Galatasaray, Eren Derdiyok için Kasımpaşa’yla bir kez daha masaya oturdu. Yönetim 3 milyon euro’nun yanı sıra Ryan Donk, Tarık Çamdal ve Salih Dursun’u da teklif etti.

Galatasaray, Kasımpaşa forması giyen golcü futbolcu için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan bilgilere göre Galatasaray dün Kasımpaşa ile birkez daha masaya oturdu. 

Basında yer alan iddialara göre Galatasaray'ın tıpkı Serdar Aziz transferinde olduğu gibi paket teklif sunduğu belirtildi. Yönetimin Kasımpaşa'ya 3 milyon euro'nun yanı sıra takımda düşünülmeyen Ryan Donk, Tarık ve Salih Dursun'u da teklif ettiği belirlendi. Mavi- Beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın bu 3 futbolcuyla ilgili sunacağı raporun ardından teklife yanıt verilecek. Fakat ilk gelen bilgilere göre Kasımpaşa ile arada ufak pürüzler kaldı.

Kasımpaşa'nın gözü açıldı

Kasımpaşa'nın Serdar Aziz transferini örnek göstererek Galatasaray'dan 4.5 milyon euro istediği öğrenildi. Galatasaray'ın bu transferde kaynak olarak Alex Telles'ten gelen 6,5 milyon euro'yu kullanacağı ifade edildi.