Ali Sami Yen Arena’da karşılaşan iki ekip, ilk haftanın son mücadelesini yaptı. Bol pozisyonlu geçen mücadele son dakikaya kadar gol sesi çıkmadı. 

Maç içerisinde sayıca Karabükspor daha çok pozisyona girdi ancak sonuç alamadı. Galatasaray, Chedjou, Selçuk ve Yasin'le fırsatlar yakaladı. Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok, 90+4'üncü dakikada yaptığı kafa vuruşuyla takımına 3 puanı getirdi.

Eren: Geçen sezonun üzerine çıkmak istiyorum

Maçtaki tek golü atan Eren Derdiyok, "Çok önemli bir galibiyet. İlk maçlar her zaman zor olur. Bunu biliyoruz. Bugün oynadığımız futbolun daha iyisini yapabiliriz. Zor geçti. Hava şartları iki takım için de zordu. Rakibi tebrik ediyorum. Güzel pozisyonlara girdiler. Bugün şans bizden yanaydı. Sonuna kadar kovalamak önemli. Kazandık mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinden bahseden 28 yaşındaki forvet, "Adapte olma sürecim var. Beşiktaş maçında 40'tan sonra girdim ama zorlandım. Mücadele edip ayakta kaldım. Bugün de golle kapattım. Henüz kendi kapasiteme ulaşmadım. Hocam ve arkadaşlarım çok yardımcım oluyor. Geçen sezon bıraktığım yerden devam edip üstüne çıkmak istiyorum. Takım için mücadele etmek istiyorum. Buna kendi golümle katkı yapabiliyorsam ne mutlu bana. Ama takım kazandığı sürece sorun yok. Öncelik takımın başarısında. Biz şampiyon olmak istiyoruz." dedi.