Eren Derdiyok'un bu müthiş performansının sırrı, çok çalışmasında saklı. Geldiğinde fizik durumu iyi olmayan Galatasaray'ın gurbetçi forveti Eren Derdiyok, 1 aylık süreçte salonda ekstra idmanlar yaptı.

Eren Derdiyok bununla yetinmedi, her antrenman sonrasında fazladan sahada kalıp, yan top ve orta çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçek formunu kısa zamanda yakalayan Galatasaray'ın yıldız forvet Eren Derdiyok, rakip filelere gönderdiği şık gollerle kalitesini herkese gösterdi.

Eren Derdiyok Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olduğunda kimse böyle bir patlama yapmasını beklemiyordu. 4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan gurbetçi futbolcu Eren Derdiyok , ilk 4 haftalık performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Son oynanan Rize maçında öyle bir gol attı ki, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir rövaşataya imza attı.

Takıma kısa sürede uyum sağlayan ve attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlayan Eren Derdiyok'un bu müthiş görüntüsünün sırrı ortaya çıktı. Öyle ki Kasımpaşa'dan çok da hazır durumda takıma katılmayan ve fiziksel açıdan yetersiz olduğu gözlenen Eren Derdiyok, 1 ay boyunca fitness salonunda ekstra çalışmalar gerçekleştirdi.

Fit duruma gelen Galatasaray'ın 28 yaşındaki santrfor Eren Derdiyok, hemen her antrenman sonrasında da sahada fazladan kaldı ve yan top çalışması yaptı. Kenarlardan ceza sahasına orta açtıran Eren Derdiyok, sürekli son vuruş çalışmaları gerçekleştirdi.

Maç kazandırıyor

Tüm bu çabalarının karşılığını 4 haftada 4 gol atarak alan Eren Derdiyok, önceki günkü röveşatasıyla ayakta alkışlandı.

Karabükspor ve Rizespor maçlarında tek başına Galatasaray'ı galibiyete taşıyan başarılı oyuncu Eren Derdiyok, Akhisar'ı da boş geçmedi. Eren Derdiyok, şu ana kadarki performansıyla ne kadar ekstra bir forvet olduğunu gösterdi.