NTV Spor'a konuşan Ergün, son dönemde özellikle Selçuk İnan ve Burak Yılmaz hakkında yapılan haberlerin maksatlı olduğunu söyledi.

"BURAK VE SELÇUK BU TAKIMA ÇOK ŞEYLER VERMİŞLERDİR"

Türk futbolunun en önemli iki yıldızının Galatasaray'da forma giymesinin göze battığını savunan Ergün, "Burak ve Selçuk, bu takıma çok şeyler vermişlerdir ve vermeye de devam edeceklerdir. Performans değerlendirmesi ayrı kişiliklere zarar vermek ayrı şey. Oyuncularımıza kasten dokunanlar, karşısında yönetimi bulacaktır" dedi.

"YARGISIZ İNFAZ YAPMAYALIM"

Takım içinde futbolcuların yerliler ve yabancılar olarak ayrıldığı haberlerine de tepki gösteren Şükrü Ergün, "Selçuk, Drogba'yı doğum gününde kutlamamış diye yazılıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Onlar bizim evlatlarımız. Taraftarımıza ve yönetimimize düşen onları kollamak, destek olmaktır. Yargısız infaz yapmayalım" ifadelerini kullandı.

"ARKADAŞ CANLISI ..." 

Burak Yılmaz'ın Akhisar maçı sonrası yaptığı, "Bu destek nasip olmaz herkese, hayatım boyunca unutmayacağım" açıklamasını hatırlatan Şükrü Ergün, "Nedense bu haberler değer bulmuyor. Başkaları konuşunca baştacı yapılıyor. Arkadaş canlısı, her zaman takımı ön plana çıkaran bu çocukları o klasik tabirle 'çeteci' gibi gösterenlere inanmayalım. Futbolcularımız da gururla taşıdıklarını bildiğim armaları için ellerinden geleni yapsın" diye konuştu.