Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Olcan Adın ve Gökhan Töre'den istediği sonucu alamamasının ardından rotasını Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'a çevirdi.

Kısa bir süre önce Eskişehirspor ile bir görüşme gerçekleştiren ancak Eskişehirspor'dan "UEFA kararının ardından görüşelim" cevabını alan sarı-kırmızılı yönetim, UEFA'dan çıkan 'men' kararının ardından harekete geçti ve önümüzdeki hafta perşembe ya da cuma günü görüşmelere başlamak için randevulaştı.

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın Galatasaray'da forma giymek istemesini koz olarak kullanacak olan sarı-kırmızılı yönetim, iki futbolcu için de talep edilen toplam 8 milyon euroluk bonservis bedelini takas planı ile çözmek istiyor.

Roberto Mancini'nin takımda görmek istemediği Dany, Ontivero ve Hajrovic'i de bu transferde kullanmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, kasasından maksimum 3 milyon euro çıkartarak Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın transferini sonlandırmayı planlıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in transferi için yapılacak olan görüşmeleri bizzat Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile yürütecek.

Sporx