Spor Toto Süper Lig'de haftayı 3 puanla kapatan ve zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki 5. maçında Eskişehirspor'a konuk olacak. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Barış Şimşek'in yöneteceği mücadele ATV'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY TELAFİ PEŞİNDE

Gruptaki ilk 3 maçını kazanan ve son müsabakasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a seyircisi önünde 2-0 yenilerek beklemediği bir sonuçla karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, Eskişehirspor deplasmanında galibiyet arayacak.

G Grubu'nda Eskişehirspor ile 9 puan toplayan ve averajla rakibinin üzerinde lider durumda bulunan Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın sakatlığı bulunuyor.

SİNAN BOLAT'IN HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN PERFORMANSI

Sinan Bolat bu sezon Galatasaray forması altında 5 resmi maça çıktı. Ziraat Türkiye kupasında 4 maça ve Şampiyonlar Ligi’nde 1 maça çıkan Sinan Bolat bu maçlarda kalesinde 10 gol gördü.

Arsenal maçında kalesinde 4 gol gören Sinan Bolat kupada Eskişehirspor karşısında 2 gol, FBM Makine Balçova Yaşamspor karşısında 1 gol, Diyarbakır B.Belediyespor karşısında ilk maçta 1 gol, ikinci maçta ise 2 gol yedi.

MUHTEMEL 11'LER

ESKİŞEHİRSPOR
Boffin
Berkay
Sezgin
Diego
Özgür
Toko
Lawal
Serdar 
Kamil Ahmet
Rodrigo Mori
Onur

GALATASARAY
Eray 
Tarık
Emre Can
Koray
Olcan
Selçuk İnan
Yekta 
Hamit
Sinan Gümüş
Yasin 
Pandev