CNN Türk'e açıklamalarda bulunan Süren, 'Galatasaray'da başkanlığa aday değilim. Ünal Aysal'ın son kararını vermemiş olmasını ümit ediyorum. 2016 Mayıs'ına kadar görevde kalması gerekiyor.' şeklinde görüş belirtti.

"Ünal Aysal'ın kararını destekliyorum"

NTV Spor'a konuşan İnan Kıraç ise, Başkan Ünal Aysal'ın 25 Ekim’deki kongrede yeniden aday olmama kararını desteklediğini söyledi. 
 
Ünal Aysal'ın görev süresince çok yıpratıldığını savunan İnan Kıraç, Galatasaray'ın birlik içinde olmasını gerektiğini ifade etti. Kıraç, "Camiamız böyle zamanlarda birlik beraberlik mesajı vermelidir. Galatasaray'a yakışan her zaman bu olmuştur.  Yaşanan bu olaylara uzaktan bakıyorum ve söylediklerim ancak tavsiye olarak değerlendirilmeli" diye konuştu.
 
Alp Yalman'ın başkan adaylığına da değinen İnan Kıraç, "Alp Yalman keşke genç isimlere şans verseydi, ancak onun kendi kararıdır. O da Galatasaray'a uzun süre hizmet etmiş önemli bir isim" ifadelerini kullandı. 
 
"Galatasaray'da her zaman demokratik bir ortam vardır" değerlendirmesini yapan İnan Kıraç önümüzdeki günlerde başkan adaylarının sayısının artması gerektiğini sözlerine ekledi.