Orman'ın bu sözlerinin üzerine 2000 yılında hem UEFA Kupası'nı hem de Süper Kupa'yı kazanan Galatasaray'ın başında bulunan Faruk Süren'den de yanıt geldi.

Siyah-beyazlı başkan, bugün yaptığı açıklamada şunları söylemişti: 

"Beşiktaş Kulübü, bütçesel olarak Avrupa'da çok büyük takımın bütçelerine yaklaştı. Brugge'ün bütçesi Beşiktaş'ın bütçesinin yarısı değildir. Stat açılınca bütçe daha da artacak. Sevilla'dan daha büyük bütçeli takımız. Villarreal'den bir çoğundan daha bütçeli takımız. Bu paraları kimse cebinden vermedi. Kulüp yönetiminin organize ettiği sponsorluklardan, stada gelirlerinden gelen paralar. Arkamızda dünyanın en güzel şehri var. Boğaz'da stadımız var. En iyi kamp tesisleri, 122 senelik camiayız ve müthiş taraftarımız arkamızda. Sevilla bu kupayı bizden daha küçük bütçe ile alıyorsa Beşiktaş enden alamasın? Ezeli rakiplerimiz neden almasın. Bu çok ütopik bir şey değil. Bugüne kadar bir tane UEFA Kupası'nın gelmemesi spor yöneticilerinin ayıbı."

"TAHMİN EDİYORUM O ZAMANLAR FUTBOLLA FAZLA İLGİLENMİYORDU"

Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren de Orman'ın bu sözleri üzerine şöyle konuştu: 

"2000 yılında buraya ne geldi? Tahmin ediyorum Fikret Orman o zamanlar futbolla fazla ilgilenmiyordu. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanması bizim onurumuzdur. Bunu yok saymaya çalışmak sürç-i lisan olsa gerek."