Galatasaray’ın UEFA kupası aldığı 2000 yılında sarı-kırmızılı formayı giyen, Elazığspor’un çiçeği burnunda yardımcı antrenörü Fatih Akyel, Skorer’e gündem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Akyel’in açıklamaları:

Galatasaray Ömer Yıldız ile ilgileniyor

Galatasaray’ın gündeminde olduğu iddia edilen Elazığspor'dan öğrencisi Ömer Yıldız'ı, Fatih Akyel’e sorduk. Bize şu yanıtı verdi: "Evet Galatasaray’dan izlemeye gelenler oldu. Sadece Galatasaray’dan değil Gençlerbirliği’nden de izleyenler ve soranlar oldu. Başka ilgilenen kulüpler de var. Geleceği parlak bir oyuncu. Eğer dediklerimizi yapar antrenmanı severse iyi bir oyuncu olacak’"

Ünal Aysal Galatasaray’a güç kattı

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon başından beri Galatasaray’da belli bir problemin olduğunu söyleyen Akyel ‘’Ünal Aysal’ın Galatasaray’a güç kattığını düşünüyorum. Fatih Terim döneminde ki şampiyonlukta büyük katkısı var. Galatasaray bu ülkede çok büyük transferler yaptı. Drogba gibi Sneijder gibi büyük yıldızları Türkiye’ye getirdiler. Bunların hepsini Ünal Aysal yönetimi yaptı. Yani her zaman her şey iyi gitmeyebilir. Ünal Aysal’ın devam etmesi gerekiyor bence’’ ifadelerini  kullandı.

Prandelli ile yollar ayrılır!

Galatasaray’da yeni yönetimin Prandelli ile yolla devam edip etmeyeceği sorusuna ise Fatih Akyel şu karşılığı verdi: "Prandelli’nin tazminat maddesi var mı? Yeni yönetime külfet olur mu bunları bilmiyorum. Başka bir yönetim gelirse büyük ihtimalle Prandelli ile yollar ayrılacaktır.’

Skorer