Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in, "1600 imza toplayın, kongreye gidelim" açıklamasından sonra sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer'in daha önce Twitter'dan yaptığı açıklamaları gündeme getirdi. Adnan Polat döneminde, "Hey Galatasaraylı hâlâ vermediysen ben İstanbul'a varana kadar imzanı versen iyi olur... Unutma Galatasaray'ı seçim kurtarır" şeklinde tweet atan İşbecer'in bu paylaşımı kısa süre içinde birçok kişi tarafından retweet edildi.
 
Seçim çağrılarını duymazlıktan gelmekle suçlanan İşbecer, bir anda olay adam haline geldi. Galatasaraylı yönetici twitter hesabını kapatmak zorunda kaldı. Ancak sakinleşmeyen taraftarlar, Twitter'dan İşbecer'e sert tepkilerini göstermeye devam etti ve istifa etmesi gerektiğini dile getirdiler. Ayrıca yine yönetici Ural Aküzüm'ün de Polat yönetimini istifaya çağıran mesajları ortaya çıkarıldı.
 
iŞTE OLAY YARATAN TWEETLER

 
Fatih İşbecer: İmzalarımızı teslim ettik, artık ben de imza verdiğime göre olağanüstü genel kurul kaçınılmazdır, kargaşayı ve kaosu bu seçim temizler. (10.03.2011)
 
Ural Aküzüm: Bu yönetime katlanmaya son vermenin yolu taraftarsan protesto, genel kurul üyesiysen de imza vermek. (13.03.2011)
 
Fatih İşbecer: Hey Galatasaraylı hala imzanı vermediysen ben İstanbul'a varana kadar imzanı versen iyi olur. Unutma Galatasaray'ı seçim kurtarır. (28.03.2011)
 
Fatih İşbecer: GSK üyeleri olağanüstü kongre için imza topluyorlar, bakalım 1500 kişiye ulaşabilecek mi? (26.10.2011)
 
iŞTE TARAFTARIN TEPKiLERi
 
Daha önce de "Galatasaray fakirleşirken zenginleşenler var" açıklamasıyla şimşekleri üzerine çeken Fatih İşbecer için Twitter'da dün bir de anket düzenlendi. Kullanıcılara "İstifa etmeli mi?" diye sorulurken katılanların yüzde 80'i "Evet" yanıtı verdi.
 
Yarın G.Saray da görev yapmak istiyorsan goy goy tweetleri atma, dükkanı kapatır gidersin. @ 905galagalip
 
Fatih İşbecer olayından sonra bütün yönetim kurulu eski tweetlerini silmeye başladı! @NMuslera1
 
Fatih İşbecer tek başına değil, tüm yönetim ile birlikte gitmeli. @ipekmeral
 
Bugün de gereksiz bir insan tanıdık çok şükür: Fatih İşbecer. @AlpTolga- Baydar7
 
Fatih İşbecer istifa; Dursun Özbek yönetimi istifa...Yeter! @osmandogdu42
 
YÜZDE 80 iSTiFA ETSiN

 
Daha önce de "Galatasaray fakirleşirken zenginleşenler var" açıklamasıyla şimşekleri üzerine çeken Fatih İşbecer için twitter'da dün bir de anket düzenlendi. Kullanıcılara "İstifa etmeli mi?" diye sorulurken katılanların yüzde 80'i "Evet" yanıtı verdi.
 
5 yıl sonra topun ağzına geldiler

 
2011'de başkanlık koltuğunda oturan Adnan Polat'tan memnun olmayan Ural Aküzüm ve Fatih İşbecer genel kurul üyelerinden imza kampanyasına destek vermesini istemiş ve Galatasaray'ın kurtuluş yolunun erken seçimden geçtiğini söylemişlerdi. Kaderin cilvesi ki 5 sene sonra bu iki isim yönetici olarak benzer bir tepki ile karşılaştılar.