Andorra'nın kendi seviyelerinde olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, “Oyuncularımı kutluyorum. Kolay değil. Çok üzüldüler, moralleri bozuldu, kafalarını kaldıramadılar. Tabii ki Andorra bizim seviyemizde bir takım değil. 2-3 günde çok bir şey yapmadık ama uyarılarımızı dinledi oyuncularımız. Kovalayacağız, uğraşacağız" dedi.

Romanya karşısında da korkacak bir şeylerinin olmadığını belirten Terim, "Romanya maçının bununla hiç alakası yok. Biz böyle bir sahada oynayacağız. Onlar da işi kolaylıyorlar bizi yenerlerse. Bugün Andorra adına aleyhe olan herşey bu kez bizim başımıza gelecek. Bizim korkacak bir şeyimiz yok. Orada da yenmek için sahaya çıkacağız." sözlerini kullandı.

"KİMSE GALATASARAYLILIĞIMI SORGULAMAYA KALKMASIN"

Teknik direktör Fatih Terim, gazetecilerin iki gündür yüzünün asık olduğunu sorması üzerine ise şöyle dedi:

"Saat başı birileri konuşup, yeni gündemler önüme geliyor. Öncelikle ben bunu hak etmiyorum. Sizleri ve kamuoyunu idare ettiğim gibi bir düşünce ve yargıya varıyorsunuz. Ben 3 hafta önce ne dedimse hala ordayım. Ben farklı bir yerde değilim. Görevi kabul ederken ne demişsem ordayım. Sizler aynı yerde değilsiniz. Kimse benim milli görevlerimi ve Galatasaray'a bağlılığımı tartmaya kalkmasın. Hele bunlarla ilgili şüphe duymaya kimsenin hakkı yok. Buradan hareketle beni yaralamaya kalkmasın kimse. Buna müsaade etmem, etmeyeceğim de. Herkesi sakinliğe ve sadece desteğe davet ediyorum."



Andorra ağlarına 3 gol göndererek yıldızlaşan Umut Bulut ise maç sonu şöyle konuştu;

Umut, “İyi mücadele ettik. Sahada yapılması gereken her şeyi yaptık. Ben de elimden geldiği kadar zaman buldukça fırsatları değerlendiriyorum. Fatih Hoca hepimizden daha tecrübeli, kenarda duruşu bile yetiyor. Bugün bu etkisini gösterdi. Artık Romanya maçına konsantre olacağız.” dedi.