İmza töreninde konuşan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Fatih Terim ile 5+2 senelik sözleşme yaptık. Bunun sebebi 90 senede 57 teknik adamın bulunması. Hedefimiz, turnuvaya katılıp katılmamak değil. Her turnuvada kalıcı bir takım yaratmaktır. Bu da istikrardan geçer. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

TERİM: TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ise, "Türk futbolundaki refomları yapmaya karar verdik. Umarım, hep beraber bu yolda Türk futbolunun geleceğini inşa ederiz. Allah yolumuzu açık etsin. Kendilerine bana gösterdikleri güven ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Tabi ki turnuvalara katılmayı hedefleyeceğiz. Ancak öncelikli hedefimiz, Türk futbolunun geleceğini, yapı taşlarını istikrarlı bir şekilde inşa etmek" ifadelerini kullandı.

"EKİBE DAHA BİRÇOK ARKADAŞ KATILACAK"

Deneyimli teknik adam, "Ekibimiz aynı ekip. Hamza hoca ve Alper hoca kalmak şartıyla bütün düşüncelerimizi milli maçların ardından başkanımızla paylaşayacağız. Geç kaldığımız bazı şeyleri rötarlı olarak kapatacağız. Ekibe daha birçok arkadaş katılacak" dedi.

"BUNUN ADINA REFORM DİYECEĞİZ"

Feviz konusuna da değinen Terim, "Fevzi Tuncay için gerekeni yapacağım. Sadece Fevzi için değil başka arkadaşlar için de bunu yapacağız. Yeniden yapılanma kelimesini yasakladık. Bunun adına reform diyeceğiz. Bizden önceki arkadaşlarımıza saygısızlık olmasın. Her dakika yeniden yapılanma olmaz. Bu yüzden reform yapacağız" diye konuştu.