Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında sahasında ağırladığı Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Terim'in ifadeleri şu şekilde;
"İnşallah Real Madrid maçında tarih yazarız"
"6 puan kaybı bizim beklediğimiz bir şey değil. Ama lig maratonunda bunları hallederiz diye düşünüyorum. Son bölümde maçı da kaybedebilirdik. Bugün iyi oynadığımızı söyleyemem ama çok gol pozisyonuna girdiğimizi söyleyebilirim. Bazı oyuncularımızın aldığı şansları iyi kullanması gerekir. Galatasaray bunları aşar. Futbolda var bunlar. Antalyaspor'u da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Sahamızda, kendi seyircimiz önünde o meşhur Ali Sami Yen Arena baskısını Real Madrid karşısında yakalayacağımıza inanıyorum. İnşallah bir tarih yazarız Real Madrid maçında."
"Galatasaray benim için bir tercih sebebi olamaz"
"Sözleşme meselesini Galatasaray'ın aleyhte haline getirdik. Bu şekilde devam etmesi Galatasaray'a zarar verecek. Galatasaray benim için bir tercih sebebi olamaz. Gel dediler geldim, koş dediler koştum, git dediler gittim. Galatasaray ile yaptığım sözleşmenin tek bir satırını dahi okumadım, okumam. Hangi sözleşme, ne sözleşmesi! Kimlerin bazı haberleri ne amaçla servis ettiğini çok iyi biliyorum."
Erman Kılıç konusu
"Riera'yı tabii ki sol bekte tekrar kullanmayı düşünüyorum. Ancak Hakan da önemli oyuncularımızdan. Biz hiçbir oyuncumuza forma garantisi vermiyoruz. Erman Kılıç buraya sadece Şampiyonlar Ligi oynamaya mı geldi? Erman, Hasan Şaş'a sürekli oynamak istediği yere gitmek istediğini söylemiş. Biz de kabul ettik. Erman'a da hak veriyorum. Aydın Yılmaz geziyormuş. Geziyorsa size ne? Aydın, bunun ceremesini zaten çekecek. Aydın, dışarıda şansını denemek istedi, tıpkı Burak gibi. Aydın, Galatasaray'ın sözleşme şartlarını kabul etti. Galatasaray taraftarının Aydın Yılmaz'a tepki vermesini doğru bulmam. Galatasaray taraftarlarının tepki vermesi gereken yerleri ben yakında söyleyeceğim. Metin Oktay benim için çok önemli, Drogba da çok güzel bir jest yaptı."