Gürcistan'da eski öğrencisi Kaladze'nin jubile maçına katılan Fatih Terim, 60 bin kişinin izlediği jubile maçının ardından Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Kaladze ile özel bir ilişkilerinin olduğunu ifade eden Terim, "Açıkcası çok keyifli bir nostalji oldu hepimiz için. Kaladze zaten Türkiye'ye geldiği zaman bana uğramıştı, böyle bir davet yapınca biz de koşa koşa geldik. Çok güzel bir gece oldu, 60 bin kişi uğurlamaya geldi. Hakan Şükür ile karşılıklı düştük ama olsun. Milan ile şöhretler karması çok güzel bir maç oynadı. İnsanların Betebet ilgisi alakası çok güzeldi, hoş bir jubile oldu." dedi.

Gelecek sezon AC Milan ile bir hazırlık maçı oynayabileceklerini de dile getiren Terim, "O soyunma odasında tekrardan bulunduk, keyifli anılar tekrar yoğun bir şekilde geldi gündeme. Güzel intibalar bırakmak çok önemli. Onlar bizi, biz onları özledik. Önümüzdeki sezon bir hazırlık maçı yapmamız gündeme geldi. Genel olarak aldığımız tebrikler de çok önemliydi. Ümit ve Hakan da burada gördükleri ilgi ve alakadan duydukları mutluluğun keyfini çıkarıyor." şeklinde konuştu.

Sporx