Galatasaray'ın İngiltere kampında fizik kondisyon antrenmanları taktik ağırlığa dönüştü. Taktik çalışma öncesi ise futbolcularıyla 15 dakika süren bir konuşma yapan teknik direktör Fatih Terim istediği oyun planı üzerinde uyarıda bulundu.

Fatih Terim oyuncuları ile yaptığı konuşmada, "Orta alan bizim olacak. Burada hata istemiyorum. Topu sürekli ileriye oynayacağız. Orta alanda yapılan basit hatalar büyük sıkıntılara neden olur. Burada yardımlaşma üst düzeyde olacak ve herkes birbirinin açığını kapayacak. Topu ileri oynayacağız ama ilerde durmak yok. Rakipe ilerde basacağız ve oyun kontrolü devamlı bizde olacak. Basit ve dikine pas ile ileri çıkacaksınız" diye konuştu.

DANY'E SERT UYARI
Fatih Terim'in bu uyarıları sonra yarım sahada yapılan çift kale taktik çalışmasında geçiildi. Taktik çalışmada yenilen golde hata yapan Dany'yi Fatih Terim sert bir üslupla uyardı. Dany'nin kendisini savunması sonrasında ise Terim, "Yenilen bir gol var ve senin bölgende kim hatalı elbette sen. Her an hazır ve dikkatli olacaksın" uyarısında bulundu.

DROGBA, SNEİJDER VE KAZIM ÖZEL ŞUT ANTRENMANI YAPTI
Galatasaray bu sabah yaptığı taktik çalışma ardından, zamana karşı tempolu koşu antrenmanı ile fizik güç artırıcı çalışma yapıldı. Antrenmanın sona ermesinin ardından Dorgba, Sneijder ve Colin Kazım özel şut çalışması yaptı.

HAMİT TEDAVİ İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ
İngiltere kampında belindeki rahatsızlığı nedeni ile takımla hiç çalışamayan ve ayrı antrenman proğramı ile kampta çalışmalarını sürdüren Hamit Altıntap Münih'e gitti. Belindeki rahatsızlığı nedeniyle kontrol amaçlı giden Hamit tedavi sonrasında İstanbul'a geçecek ve takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

UMUT BULUT AKŞAM ANTRENMANDA
G.Saray'ın transferini yeni açıkladığı Umut Bulut ise kampın son iki gününde çalışmalara başlayacak. 2 gün önce İngiltere'ye gelen Umut Bulut transferindeki işlemler tamamlanmamış ve KAP'a bildirilemeyince antrenmana çıkamamıştı. Umut Bulut Türkiye saati ile 20.30'daki akşam antrenmanına katılacak.

GORDON MILNE GALATASARAY KAMPINI ZİYARET ETTİ
Galatasaray'ın kampının sona ermesine iki gün kala sürpriz bir ziyaretçi vardı. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Gordon Milne sarı kırmızılı ekibin oteline gelerek teknik Betticket direktör Fatih Terim ile bir saate yakın bir görüşme yaptı. Terim ile Gordon Milne'nin son derece samimi bir şekilde birbirlerine sarıldıkları ve yoğun bir sohbet içine daldıkları öğrenildi.