Galatasaray Kulübü'nün yeni villa projesi göz kamaştırdı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim'in kalması için özel olarak inşaa ettirilen villanın görüntüleri ortaya çıktı, görkemli proje tam puan aldı. Galatasaraylı İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) yaptırdığı süper lüks villada yoğun çalışma temposu betsbum yüzünden kimi günler evinin yolunu unutan Fatih Terim'in ilk planda bazı günler kalacağı bildirildi. GSYİAD üyesi Cengiz Duyar'ın yaklaşık 500 bin TL harcayarak yaptırdığı villada özel çalışma ofisi ve son model lüks eşyaların bulunduğu gözlendi.

Villanın Fatih Terim'in zevkine göre tasarlandığı da dile getirildi. Deneyimli teknik adamın özelikle maçlardan sonra eve gitmek yerine burada kalacağı öğrenildi. Fatih Terim'le beraber ailesi de bazı zamanlar burada konaklayacak. Villadaki mobilyalar özel bir konseptle hazırlanırken, çevre düzenlemesi ve peyzaj işleri tamamlanan bahçeli villa çok kısa süre sonra Fatih Terim'in kullanımına verilecek. Terim'e jest olsun diye yaptırılan villanın büyük ölçüde kullanıma hazır olduğu ancak havuz ve otopark için de çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Tesiste daha önce kullanılmayan bir bölgeye yaptırılan villada Fatih Terim'in yeni sezondan itibaren kalmasının beklendiği bildildirildi. Özellikle trafik yüzünden Tarabya'daki evine gidip gelmelerde sıkıntı yaşayan Terim'in bu şekilde ailesine de daha fazla vakit ayırabileceği ifade edildi.

'Rakipleri tanıyoruz'

Teknik Direktör Fatih Terim, hazırlık döneminde zorlu takımlara karşı oynamalarının büyük avantaj olduğunu söyledi. Önceki akşam GSYİAD'ın iftarına katılan Terim, masada bulunanlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Koyu Galatasaraylı MHP Genel Sekreteri Oktay Vural'ın soruları üzerine Terim'in, “Malaga ve Napoli ile oynadık. Porto ve Arsenal de yine ciddi rakipler. Bu takımlardan Malaga haricindekiler Şampiyonlar Ligi'nde karşımıza çıkabilecek takımlar. Bu maçlar sayesinde onları daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.




Milliyet