Galatasaray yeni sezona sancılı hazırlanıyor... Futbol Federasyonu'nun 6+0+4'lük yabancı kararının ardından teknik direktör Fatih Terim kafasındaki kadroyu şekillendirmekte çok zorlanıyor. Yeni kural gereği, her maçta 4 yabancıyı tribüne göndermek zorunda olan Terim bir türlü işin içinden çıkamıyor.

YILDIZLAR TRİBÜNDE!
Muslera, Felipe Melo, Drogba ve Sneijder'i takımın değişilmez parçaları olarak düşünen İmparator, Hakan Balta'nın 1 yıldır büyük düşüş yaşayan Casinomaxi performansı nedeniyle savunmanın solunda da Riera'yı tercih etmek zorunda kalacak. Bu durumda geride kalan yabancılar Eboue, Chedjou, Dany, Elmander ve Amrabat'tan sadece biri ilk 11'e girebilecek. Kalan 4 tanesi de tribünün yolunu tutacak.

YENİ SAĞ BEK HAMİT
Lille'den büyük umutlarla ve yüksek maliyetle transfer edilen Chedjou'nun Fatih Terim'in 6. tercihi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer tecrübeli hocanın kararı bu yönde olursa Eboue'nin yerine defansın sağına Hamit'in geçmesi muhtemel gözüküyor. Terim'in Chedjou'yu da tribüne gönderip savunmanın ortasını iki yerli stoper Semih ve Gökhan Zan'la kurması da ihtimaller arasında yer alıyor.

FUTBOLCULAR KADAR HIRSLI
Dünkü idmanda tam anlamıyla Fatih Terim rüzgarı esti... En az futbolcular kadar hırslı olan tecrübeli teknik adam sık sık çalışmayı yarıda kesip uyarılarda bulundu. İmparator, Emre ve Dany ile de yakından ilgilendi.

Takvim