Biri Galatasaray'ın dinamosu Melo, biri Fenerbahçe'nin dinamosu Meireles. Yaşları, kazandıkları para, dövme tutkuları bir birine çok benzese de performansları bir hayli farklı...

2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen Felipe Melo, taraftarın adeta sevgilisi. Bu sezon da gösterdiği performans ile fark yaratmaya devam ediyor. Zaman zaman hırçınlıkları, olay dansları ile gündeme gelen Brezilyalı saha dışında görevini eksiksiz yerine getiriyor.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'ın ligde oynadığı 25 maçın 23'ünde forma giyen 'Pitbull' lakaplı oyuncu, 1 gol 1 asist yaparken, takıma defansif katkısı da oldukça fazlaydı. Melo, Şampiyonlar Ligi'nde de 7 maça çıktı ve 1 gol attı. 

ESKİ GÜNLERİNİ ARAYAN MEIRELES 

2012 yılında Fenerbahçe ailesine katılan Raul Meireles, beklentilerin hep altında kaldı. İlginç saç stili, sıradışı dövmeleri ile dikkat çeken Portekizli Chelsea'deki performansını bir türlü Fenerbahçe forması altında sergileyemedi. 

Son 5 maçta ilk 11'de başlayamayan Meireles, bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkarken gol ve asist yapamadı. Portekiz ile Dünya Kupası'na gidecek olan Meireles'in performansı otoriteler tarafondan çok eleştiriliyor.

GARANTİ ÜCRETLERİ DUDAK UÇUKLATIYOR

İki yıldız oyuncuda 1983 doğumlu. Raul Meireles yılda 3 milyon euro kazanırken, Felipe Melo ise 3.1 milyon euro kazanıyor.