Inter ile dirsek temasında olan Brezilyalı yıldız, takımda kalsa bile 2016 Mayıs'ında sözleşmesinin sona ermesinin ardından gönderilecek. Bu arada Melo, çocukları David ve Linek'in okul kayıtlarını yenilemedi. Sambacı'nın eşi Roberta, büyük oğulları DAvid'in uzun sürecek diş tedavisini de iptal ettirdi.

Felipe Melo artık ayrılığın kıyısında... Galatasaray’da tam 4 sezondur başarıyla forma giyen 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız, uzun süreli sözleşmeye imza atmak adına İtalyanların kendisine gösterdiği ilgiyi de fırsata çevirip, sarı kırmızılı kulüple ipleri koparmanın hesaplarını yapıyor...
Sambacının bu planları aylar önce yapmaya başladığı ortaya çıkarken, Galatasaray ile bir yıllık sözleşmesi olmasına rağmen, kariyerinin son transferi için kolları sıvadı... 
İtalyan devlerinden İnter ile flört eden Melo gerçeklerine gelin hep birlikte bakalım...

PLANINI HAFTALAR ÖNCESİNDEN YAPTI

1-) Melo’nun ayrılık kokan söylemleri ve hareketleri ‘yeni sözleşme’ adına taktik olarak kulüp çatısı altında görülürken, Brezilyalı yıldızın mesajlarına yönetim duyarsız kalacak. 2016 yılında sözleşmesi sona erecek olan ve kalması halinde önümüzdeki sezon 3.1 milyon Euro kazanacak olan Melo’ya yeni mukavele önerilmeyecek. Aylar öncesinden tüm ihtimalleri masaya yatıran Melo ise bu arada tedbirli davrandı. Inter’in ilgisini de hesaba katan tecrübeli oyuncu, ayrılık hazırlıklarına haftalar öncesinden başladı ve temkinli adım attı.



ÇOCUKLARI İÇİN HİÇBİR ADIM ATMADI

2- Felipe Melo ve eşi Roberta, İstanbul’dan büyük yüzdeli ayrılık ihtimalleri nedeniyle çocuklarının öğrenimi için de harekete geçti.

Hadımköy’de bir sitede oturan Melo çifti, yabancı birçok futbolcunun çocuklarının öğrenim gördüğü okula giden David Melo ve Lineker Melo’nun okul kayıtlarını geçmiş yılların aksine hala yenilemedi.

“YA İTALYA YA DA AMERİKA’DA OLACAĞIZ”

3- Melo'nun büyük oğlu David’e bir yıldan uzun süre devam edecek bir diş tedavisi uygulanacağı ortaya çıktı. David Melo’nun dişlerine tel takılacak ve bu tedavi uzun bir süre devam edecekti. Ancak Nisan ayında Melo’nun eşi Roberta, bu tedavinin İstanbul’da başlamasına onay vermedi. Melo’nun eşi doktorlara,  “Önümüzdeki yıl İtalya ya da Amerika’da olma ihtimalimiz var” dedi ve operasyonu iptal etti.

BONSERVİSİNİ RAHATÇA ALABİLECEK

4- İtalya’nın ünlü kulüplerinden İnter’in talip olduğu ve eski hocası Mancini’nin takımında görmek istediği Melo, mavi siyahlılar ya da başka bir takımla anlaşması halinde bonservisini de FIFA Kuralları gereği rahatça alabilecek.

Melo ile anlaşan kulüp, oyuncunun Galatasaray’dan 1 yıllık alacağı olan 3.1 milyon Euro’luk ücreti bonservis bedeli olarak sarı kırmızılılara ödeyerek sambacıyı kadrosuna katabilecek.

HABER: ALİ NACİ KÜÇÜK