Devler Ligi açılışı öncesinde Aslan’ın Pitbull’u Felipe Melo VATAN’A konuştu. Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon takımın ortaya koyduğu futbolun herkesi büyülediğini belirtirken her büyük takım gibi G.Saray’ın da hedefinin yarıştığı kupada şampiyonluk olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi’ni kazanmanan zorluğunu bildiğini de sözlerine ekleyen Sambacı, yine de gidebildikleri yere kadar gitmenin önemine urgu yaparak sözlerine şöyle devam etti: “Her büyük takımın ortak bir hedefi vardır. Tüm turnuvalarda kupa kazanmak. Bizim de hedefimiz bu. Kazanamıyorsak ise gidebileceğimiz yere gideceğiz. G.Saray, Avrupa’nın büyük kulüplerinden biri olduğu için hedefi budur. Grubun zor olduğunu biraz kabul ediyorum. Çünkü Real Madrid’i biliyoruz zaten. Bence gelebilecek en zor 2. takım (Juventus) geldi. Kopenhag’da var.

İsimlerden ziyade takımlara bakmak gerekir. Real Madrid-G.Saray olarak bakmak gerekir maça. Real Madrid çok saygı duyulması gereken bir ekip ama saygı duyulması gereken de bir G.Saray var. Daha önce ben Real Madrid’e karşı oynadım. Real’e gol de attım. Çok önemli futbolcularla oynadım, çok önemli futbolculara karşı da oynadım. Onun için isim isim değerlendirmek doğru değil.

Büyük saygı duyuyoruz, belki takım olarak bizden kaliteliler, biraz daha üst seviyedeler ama bence bizden kazanma arzusu daha fazla olan bir Real Madrid yok. Bunu herkes yarın sahada görecek. Taraftarımızı da arkamıza alarak kazanma arzumuzun Real Madrid’den daha fazla olduğunu herkes görecek.”

"JUVENTUS BENİ İYİ BİLİR"

Juventus'ta 2009-11 sezonları arasında oynayan ve 2009-10 sezonundaki performansıyla ‘Altın Bidon’ seçilen Melo, İtalyan ekibine de göndermede bulundu. Eski takımında elinden geleni yaptığını söyleyen deneyimli oyuncu, “Juventus benim potansiyelimi biliyor. Onun için özel bir maç olacak. Bir şey ispatlama maçı olmayacak. Orada oynadığım 2 sene boyunca tüm maçlarda oynadım. Hiçbir maçı kaçırmadım. O yüzden Juventus takımı da taraftarı da benim potansiyelimi bilir. G.Saray’daki fark burada şampiyonluk ve kupa kazanmam. Orada başaramadım, burada başardım” ifadelerini kullandı.

"HERKESİN HAYALİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'DİR"

“Şampiyonlar Ligi’ni ileride kazanabilir miyiz bilmiyorum. Hayatımda öğrendiğim çok önemli bir şey var. Bugüne bakmak lazım. Yarın yaşayıp yaşamayacağımız belli değilken bu tip bir şeyi söylemek doğru olmaz. Herkesin hedefidir, herkesin rüyasıdır Şampiyonlar Ligi Kupası. Adım adım bakmak gerekiyor. Bugün güzel bir antrenman yapıp, elimizden gelenin en iyisini yapıp umarım iyi bir sonuçla ayrılırız.”

"TARAFTAR BANA SAHİP ÇIKIYOR"

“Burada önemli olan Melo, Sneijder, Drogba isimlerinden çok arkadaşlık, dostluk, birlik ve beraberlik. Daha önce de önemli takımlarda oynadım. Önemli kadrolarla mücadele ettim ama herhangi bir başarı gelmediği de oldu. Çünkü takım içindeki ruh, arkadaşlık çok önemlidir. Bizde de bu fazlasıyla var. Taraftarla aramda çok güzel bir bağ var."

"BEN ONLARI ÇOK SEVİYORUM, ONLAR DA BENİ"

"Onlar bana çok iyi sahip çıkıyor, ben de onlara. G.Saray taraftarı ve futbolcular yarın kanının son damlasına kadar mücadele edecek, koşacak, savaşacak. Futbol 3 skorlu bir oyun.”

Vatan