Ziraat Türkiye Kupası final maçında Bursaspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da yıldız futbolcu Felipe Melo, önemli açıklamalarda bulundu.

Cim Bom'un deneyimli orta saha oyuncusu, Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılacağı iddiaları için, "Transfer söylentilerinin çıkması normal. Galatasaray şampiyon bir takım. Şu anda tatili düşünüyorum, geleceği ancak Tanrı bilir" şeklinde konuştu.

Tarihe geçti

Galatasaray forması altında kazandığı 7 kupayla Alex de Souza ve Taffarel'i geride bırakarak Türkiye'de en çok kupa kazanan Brezilyalı futbolcu olan Melo, tarihe geçmesi hakkında "Tanrı'ya çok şükürler olsun. Bu benim için çok büyük bir onur. Adımı Türk futbol tarihine yazdırdım. Bugün bu kupayı da çok istiyorduk. Burada 7 kupa kazanıp tarihe geçtiysem bunlar agresifliğim ve karakterim sayesinde oldu" dedi.

'Sabri'yle sorunumuz yok'

Sambacı, maç içinde Sabri Sarıoğlu'yla arasında geçen tartışmaya ilişkin ise "Sabri ile olan tartışmamızda o sırada takım uyuyordu. Birileri takımı ateşlemeliydi. Sabri ile herhangi bir sorunumuz yok. Sabri ile aramızda kesinlikle hiçbir problem yok. O Galatasaray'ın tarihinde çok önemli biri. Sabri'ye saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.