NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Felipe Melo, "Sivas maçının sabahı test yaptık. Sol ayağım oynamama izin vermedi. Oynamam kısmet olmadı. Ameliyat kararı aldık. Burada çok konuşanlar benim dönmeme çok uzun zaman biçti ancak şükürler olsun ki geri döndüm" dedi.

Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu dönemlerinin sorulması üzerine Melo, "İki hocayı karşılaştırmak hiç sevmediğim bir olay. Hamza hocaya bir kez daha teşekkür ediyorum. Büyük iş başardı, çok iyi bir hoca. Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. İstediğimi takip ederim. Takibi bıraktım diye Galatasaray'dan gidiyorum anlamına gelmez" sözlerini kullandı.

31 yaşındaki orta saha transfer dedikodularına ise, "Menajerim aracılığıyla haberler bana da geliyor. Ben de geleceğimi düşünmek zorundayım ama şu an tek düşüncem kupa finali. Mancini'den ve Inter'den bana bir teklif gelmedi. Mancini'nin benim hakkına söylediği güzel şeyler var. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben sadece Galatasaray'a odaklandım. Bursaspor'a karşı oynayacağımız maç bu sezon oynayacağımız en zor maç olacak" şeklinde cevap verdi.