Rafael Benitez'in görevine son vermeye hazırlanan Napoli'de teknik direktörlük koltuğu için bir numaralı aday; Luciano Spaletti. Benitez'in ardından görevi Spaletti'ye teslim etmeye hazırlanan başkan Aurelio Di Laurentis, İtalyan teknik adamla resmen görüşmelere başladı. Spaletti görüşmelerinden rahatsız olan Benitez'in sezon sonunu beklemeden görevinden istifa edeceği iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlanırken; bir flaş iddia da Melo cephesinden geldi.

HULK VE FELIPE MELO...

Spaletti'nin Napoli'nin başına geçer geçmez Felipe Melo ve Hulk'un transfer edilmesini talep edeceği ve iki futbolcunun da bu transfer için istekli olabileceği kaydedildi. Spaletti ile yola devam etme kararı alan Napoli'nin Galatasaray'a Felipe Melo için nasıl bir teklif yapacağı merakla beklenirken; İtalyan basını, Galatasaray'ın Gökhan İnler transferinde ısrarcı olduğunu ancak İnler - Melo takası gibi bir durumun söz konusu olamayacağını duyurdu.

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2016 Mayıs'ın da sona erecek olan Felipe Melo ile Brezilya Ligi takımlarından Flamengo da yakından ilgileniyor. Flamengo taraftarı olan Melo, kısa bir süre önce de Brezilya'ya giderek Flamengo'nun formasını giymiş ve Maracana'da maç izlemişti.