Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan koruyan Felipe Melo, iki eski hocasının kıskacında... 

Mbia'yı Trabzonspor'a kaptıran ve Paris Saint Germain forması giyen eski oyuncusu Motta'dan gelecek cevabı bekleyen Inter Teknik Direktörü Mancini, Melo'yu plasede tutuyor. İtalyan medyasındaki haberlerde Motta'nın PSG'den izin alamadığı takdirde, Melo için "Juventus yıllarındaki gibi değil. Çok değişti" diyen Mancini'nin sambacıyı Milano'ya imzaya çağıracağı ifade edildi. 

600 BİN ZAMLA 2 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR 

Sabah'ta yer alan habere göre, Sevilla'nın çalıştırıcısı Unai Emery de Melo'nun peşine düştü. Mbia'nın Trabzonspor ile anlaşması sonrası ön libero arayan Emery, Almeria'da çalışırken öğrencisi olan Melo'ya sarıldı... 2012'de görev yaptığı Spartak Moskova'ya da Melo'yu isteyen ancak "Yüksek maaşını ödeyemeyiz" diyerek transferden vazgeçen Emery, bir kez daha Brezilyalı'ya talip oldu. G.Saray cephesinde ise yıllık 3.2 milyon Euro'luk sözleşmesini 600 bin Euro zamla iki yıl daha uzatmak isteyen Melo'ya olumsuz yanıt verileceği konuşuluyor. 

ÖZBEK,'MELO'DAN VAZGEÇMEM' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Melo için "Taraftarımızı çok mutlu eden ve 40 yıllık Galatasaraylı gibi davranan birisi. Takıma katkısı tartışılmaz. Ondan vazgeçmemiz mümkün değil. Bir yıl daha sözleşmesi var. Haftaya gelecek ve masaya oturacağız" ifadelerini kullanmıştı.