Gençlerbirliği maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Roberto Mancini, "Maçın başında iki hatalı golle 2-0 geri düştük. Takım moral olarak aşağı seviyelere düştü. İlk yarıda iyi oynayamadık. İkinci yarı tamamen değişik bir Galatasaray vardı. Galatasaray gibi oynayan bir Galatasaray vardı" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası finaliyle ilgili de konuşan İtalyan teknik adam, "Mutlaka, güzel ve zor bir maç bizi bekliyor. Kupa finali. Her şey olabilir. Maçı istediğimizi en baştan göstermemiz gerekiyor. Bütün maç boyunca iyi konsantre olmalıyız. Bu Eskişehir de olabilir Fenerbahçe de. Tek maç ve zor bir maç bizi bekliyor. İyi oynamalıyız, kazanmak istediğimizi rakibimize kgöstermeliyiz" diye konuştu.

Kariyerinin kupalarla dolu olduğunun hatırlatılması üzerine Mancini, "Önümüzde güzel bir şans var. Eskişehir de kaybetmek için çıkmayacak. Finale gelmek için diğer takımlara göre 18 maç daha fazla oynadık. Bunun sonucunu iyi yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı kadın basketbol takımı şampiyonluk maçına gelip gelmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Mancini, "Bayanlarımızı çok önemli bir maça çıkıyor. Ben de maça gitmeyi düşünüyorum. Avrupa şampiyonu olmuş bir Galatasaray var ve Türkiye'de de şampiyon olarak bunu taçlandırmaları gerekir" diye sözlerini bitirdi.