Milli maçlar nedeniyle verilen ara Galatasaray'a pek de yaramadı. Sigthorsson'un ardından Fernando Muslera'nın da sakatlanması Galatasaray teknik heyetinin canını sıkmıştı. İdmanda aldığı darbe sonrasında sakatlık geçiren ancak aday kadrodan çıkarılmayan  Nando'nun durumunun çok büyük risk taşımadığı ortaya çıktı.

Başarılı eldiven ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı. İstanbul'a geldikten sonra Galatasaray sağlık heyeti tarafından kapsamlı bir kontrolden geçirilecek olan Muslera'nın, cumartesi günkü Kayseri deplasmanında forma giymesi bekleniyor. Bu sezon Galatasaray'da 3 resmi maça çıkan 3'ünde de yıldızlaşan Muslera'dan gelen iyi haber teknik heyeti sevindirdi.

LINNES’E UYARI

Karabük maçında yaptığıhatalar üzerine herkesin içinde hocası Riekerink'ten fırça yiyen Martin Linnes uzun süre kendisine gelemedi. Bunun üzerine milli takıma gitmeden önce oyuncusu ile konuşan Riekerink, “Kendini toparlaman lazım. Karabük maçı geride kaldı. Formayı giyebilmek için önünde bir şans var, çalışmaya devam et” dedi.