Çaykur Rizespor deplasmanına yorgun olduğu ve hafta içinde milli maçta forma giyeceği gerekçesiyle gitmeyen, ardından özel eşyaları ve aracını deniz yoluyla ABD'ye yollamak için bir nakliyat şirketiyle anlaştığı iddia edilen Drogba, Akhisar maçında attığı 2 gol ve yaptığı 2 asistle, "Ben sahada konuşurum" dedirtti.

Fildişi Sahilli oyuncunun bugüne kadar kendisiyle masaya oturmayan ve yeni kontrat önermeyen Galatasaray yönetimine kırgın olduğu ancak bu kararı saygıyla karşıladığı ve konu hakkında serzenişte bulunmadığı öğrenildi.

Drogba'nın soyunma odasında takım arkadaşlarına, "Ben buraya omuzlarda geldim, omuzlarda gideceğim. Geçen sezon elimden geleni yaptım. Sezonun kalan maçlarında da ne zaman sahada olursam şampiyonluk için savaşacağım" dedi. 

FIFA, DROGBA'YI UNUTMADI

Fıfa'nın resmi internet sitesi www. fifa.com'da Galatasaray'ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba'nın doğum günü unutulmadı. 9 Mart günü doğan oyuncular için bir derleme hazırlayan site haberin görselinde Drogba'yı kullandı. Yazıda ayrıca 36 yaşına giren Fildişi Sahilli yıldızın kariyerinin bir özeti yer aldı.