Galatasaray'ın piyasada itibarını kaybettiğini ifade eden Fikret Orman, "Bir kulübümüz dedi ki mallarımızı satmak zorundayız, satamazsak oyuncularımızın maaşını ödeyemiyoruz diyor. Bir kulübümüz dedi ki mallarımızı satmak zorundayız, satamazsak oyuncularımızın maaşını ödeyemiyoruz diyor. Bu kulübümüz nerede? Şu anda Avrupa'ya gidebiliyor mu? Biz kimseye malımızı satalım dedik mi? Gördünüz mü bunu?. Fenerbahçe, Divan Kurulu'nda borcu açıklanıyor; bunu kimse sorgulamıyor. Biz namuslu insanlarız, sabahtan akşama kadar çalışıyoruz. Bir buraya geldiğimiz zaman iptotek doluydu. Kulübü 330 milyon dolar borçla aldık, 100 milyon dolar faiz ödedik. Biz bu borcu stadımız yokken ödedik" şeklinde konuştu.

Kıskanılan bir kulüp olduklarını iddia eden Orman, şöyle devam etti;

"Galatasaray 1.5 milyar TL ile yolun sonuna geliyor biz 2.5 milyar TL ile güllük gülistanlık... Böyle bir şey olabilir mi? erkesin kıskandığı bir kulübüz. Görüyorsunuz değen nazarları da. Bu stat kendiliğinden mi oldu, bu stadın her bir metre karesinde bizim emeğimiz var. Biz günde 18 saat çalışıyoruz, çocuklarımızı görmüyoruz. Sadece Ağustos ayında 65 bin kilometre yol gitmişiz. Bu yalancı mıyız, ne yaptık biz size?. Yayın gelirimiz yoktu, 75 milyon dolarlık kredi alınmıştı; bunu ödedik, bitirdik. Stat gelirlerimiz yoktu. Beşiktaş, bizden önce uçakla deplasmana gidemeyecek durumdaydı; şimdi kendi uçaklarımızla seyahat ediyor.

Beşiktaş'ın yapmış olduğu sponsorluklara bakın, hepsi dünya çapında sponsorluklar.Beşiktaşlı insanlar artık sokakta dik yürüyor. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü. Fenerbahçe Başkanı açıkladı, 12 milyon dolar gelir elde ediyor basketten. Bunun 7 milyon doları salondan. Geçen gün bizim maçımız vardı, 35 bin TL gelir elde ettik"