Galatasaray'ın hakem ve maç günü tepkisine cevap veren Orman, "Bir rakibimizle 7, diğer rakibimizle 10 puan fark var. Tam tersi olsaydı hakem konusuna girmezlerdi. Galatasaray geçen sene Olimpiyat Stadı'ndaki derbiyi pazartesi oynadığımızda neden itiraz etmedi? Beşiktaş 1 gün dinlense ne olur, dinlenmese ne olur? Böyle ucuz hesaplar büyük camialara yakışmıyor." dedi.

beIN Sports'a konuşan Fikret Orman, "Beşiktaş büyük kulüp. Bu tesisleri başarılar için yapıyoruz. İnşallah buraya UEFA Kupası getirmeyi Allah bize nasip etsin. Galatasaray'ın UEFA'yı kazanması büyük başarıydı. 2000'den bu yana Türkiye'ye bir kupa daha getirememek tüm kulüplerin ayıbı." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten yanıt gecikmedi

Şansal Büyüka'nın sorularıı yanıtlayan Dursun Özbek, "Son 4 maçımızın sonucunu hakem hataları belirledi. Başakşehir maçından beri maçlarımızda hakemlerle ilgili bir şeyler oluyor. Beşiktaş 1 gün fazla dinlenecek diye o sözleri söylemedim. Keşke 1 hafta dinlenip gelseler. Ben neden pazartesi onu merak ediyorum." sözlerini kullandı.