Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Fırat Aydınus'a tepki gösterirken; "Fenerbahçe'nin ligde devam etmesini sağlayan kaşar hakemlerdir. Fırat penaltıyı yarattı. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Eski hakem, Karabükspor'a çıkan kırmızı kart sonrasında da, "Fenerbahçe'nin yeni başkan adayı Fırat Aydunus!" mesajını takipçileri ile paylaştı.

Eski hakemlerden Deniz Çoban ise "Oyuncunun, Mehmet Topal'a eliyle yaptığı müdahalenin penaltıyı düşünmüyorum. Oyuncunun daha sonra Mehmet Topal'ın kaval kemiğine de bir müdahalesi var. Ancak benim değerlendirmeme göre o da faul değil. Penaltı kararı bence ağır oldu" diye konuştu.

Toroğlu: Fırat tam bir eyyam maçı yönetiyor

Erman Toroğlu da hakeme tepki gösterirken, "Rakip oyuncu Mehmet Topal'ın omuzuna basıyor, eğer oraya veriyorsa doğru. Şu dirsekle basma faul. "İkinci sarıdan kırmızı atıyorsun ve Karabük'ün ipini çekiyorsun. Van Persie'ye neden kart vermiyorsun. Düdükler 1-0'a kadar farklı, 1-0'dan sonra fark. Fırat tam bir eyyam maçı yönetiyor." sözlerini kullandı.

Karabükspor'da Ceyhun Gülselam, 19. ve 29. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Fenerbahçe, hakemin büyük katkılarıyla maçı 5-0 kazandı.