Galatasaray'da kendilerine kulüp bulmaları istenen ama hiçbir yere gitmeyen Jem Paul Karacan, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan, Florya'da ayak tenisi oynayarak keyifli zaman geçirip, para kazanmaya devam ediyorlar.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in raporu doğrultusunda yönetimin göndermek istediği bu üç futbolcu gitmemekte direnmiş, hiçbir kulüple de görüşmemişlerdi.

Yönetimin para verip değerlendirmediği bu isimleri devre arasında yollama planı içinde olduğu biliniyor. Bu oyunculardan Endoğan Adili'nin 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Futbolcuya yıllık 400 bin euro net para ödeniyor. 2 sene daha Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Jem Paul Karacan ise senelik 600 bin euro net ücret alıyor.

Galatasaray'ın 2 sene önce devre arasında Bucaspor'dan 1.6 milyon lira bonservis ücreti ödeyerek aldığı Umut Gündoğan'a ise bu sezon 1.5 milyon, önümüzdeki sezon için ise 1.8 milyon lira net para verilecek.

2 futbolcu da Türk statüsünde değil

Özetle Galatasaray'ın son döneminde gerçekleşen yanlış transfer politikasını Florya'da dün ortaya çıkan kare gayet iyi özetliyor. Sadece para kazanmak için tesislere gelen ve ayak tenisi oynayarak zaman geçiren futbolculara büyük paralar ödeniyor.

Bu futbolcular A takımla aynı saatlerde tesislerde antrenman yapmıyor. Çalışmalar ayrı bir sahada genelde öğle aralarına denk getiriliyor.

Galatasaray Jem Paul Karacan ve Endoğan Adili'yi göndererek sadece bu futbolcuların mali yükünden kurtulmayacak aynı zamanda yabancı kontenjanında 2 kişilik yer açacak. Çünkü iki futbolcu da Türk statüsünde değiller.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sağlıklı yaşam için spor yapan üç isim dün böyle görüntülendi.