Mustafa Kapı; 14 yaşında... Galatasaray Teknik Direktörü Jan Riekerink, milli maç arasında altyapıdaki yıldız adaylarına kapıları açtı...

Hollandalı hocanın A takımla birlikte idmanlara çıkardığı isimler arasında en çok dikkat çekeni 2002 doğumlu Mustafa Kapı oldu. Orta alanın ortasında görev yapan 14 yaşındaki Mustafa, Florya'da herkesin üzerine titrediği bir isim.

2013 yılında Denizlispor'da yıldızı parlayan ve büyük uğraşlar sonrasında Galatasaray'a kazandırılan Mustafa Kapı müthiş tekniği ve yaşına göre güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Teknik direktör Riekerink'in önümüzdeki günlerde genç yıldızı daha sık idmanlara çıkarması bekleniyor.

8 Ağustos 2002'de Denizli'de dünyaya gelen Mustafa Kapı, Teknik Direktör Riekerink'in gözüne girmeyi başardı. Mustafa Kapı, U15'te 11, U14'te 3 olmak üzere toplam 14 kez milli formayı giydi.

İdmanlara çıkacak daha çok isim var

Riekerink idmana çıkardığı genç isimler hakkında konuştu... Hollandalı hoca, "Altyapıda daha ilerleyen günlerde A takıma çıkacak kadar yetenekli pek çok isim var. Mustafa'ya çok yetenekli olduğunu söyledik. Büyük oyuncularla antrenmana çıkıyor. Hem çok iyi bir tecrübe oluyor hem de ödüllendirmiş oluyoruz" dedi..