Akşam yapılan antrenman sonrasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Florya'ya çıkarma yapan Yarsuvat, beraberinde olan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve diğer yöneticilerle birlikte, futbolcular, aileleri ve teknik heyetinde yer aldığı yemeğe katıldılar.

Yemekte teknik direktör Cesare Prandelli, kaptan Selçuk İnan'le bir arada oturan Başkan Duygun Yarsuvat'ın, yemeğe katılan tüm oyuncular ve yakınlarıyla tek tek tokalaşması ve sıcak konuşmalar yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

PRANDELLI İLE TOPLANTI

Başkan Duygun Yarsuvat'ın yemek öncesinde ve sonrasında Cesare Prandelli'yle özel bir toplantı yaptı. Bu kritik zirveye Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın da katıldığı belirtildi.

Gsgazete.com'un edindiği bilgiye göre Galatasaray yönetimi, şimdilik Prandelli ile devam etse de teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Yeni yönetimin neredeyse tamamı Prandelli'nin 4. yıldızı getirecek hoca olmadığını söylüyor. Ancak Duygun Yarsuvat birçok olumsuzluğa rağmen İtalyan hocanın kalmasını istiyor. Futboldan sorumlu Albayrak ve Dürüst'ün ise yeni bir isim ile anlaşma sağlayana kadar Prandelli ile devam edeceği yönünde görüş belirttikleri ortaya çıktı. Kasımpaşa ve B. Dortmund maçları da hocanın geleceği açısından kritik bir rol oynuyor.

FLORYA'DA ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER