Mustafa Denizli'nin talepleri doğrultusunda transferde farklı isimler ile ilgilenmeye başlayan takımımızda, sağ bek, stoper ve orta sahaya yapılacak olan üç takviyenin yanı sıra bir de forvet bölgesini güçlendirecek. Ara transfer döneminde Donk, Douglao gibi isimler ile ilgilenen Galatasaray, asıl sürprizini ise forvet bölgesinde yapacak. 

Gaziantepspor ile olan sözleşmesi devam eden ve Trabzonspor'un da resmen talip olduğu Muhammet Demir için harekete geçen Galatasaray Yönetimi, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile ilk görüşmesini önümüzdeki hafta Perşembe günü "başkanlar "nezdinde" yapmayı planlıyor. 

Muhammet Demir için başkan İbrahim Kızıl'ın 5 miyon euro bonservis bedeli talep etmesi ve bu rakam üzerinde de pazarlık kabul etmemesi Galatasaray'ı alternatif planlara yöneltti. Muhammet Demir için 3 milyon euro garanti ve Emre Çolak'ı takasta kullanmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetime köşeye sıkıştıran en büyük sorun ise; Gaziantepspor'un 3 milyon euro + Sinan Gümüş (1.5 yıllık kiralık) ve Jem Karacan'ı kiralık olarak talep etmesi olarak gösteriliyor.