Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve bu sezon da uzun süren görüşmeler sonrasında resmi imza aşamasına gelinen Umut Bulut'un transferi, kulübü Toulouse'un taraftarları arasında farklı tepkilere yol açtı.

Toulouse menajeri Alain Casanova'nın yaptığı açıklamalarda 30 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılan Daniel Braaten'in yerini dolduracağını açıklamasına rağmen, sarı-kırmızılılardan gelen teklifin kabul edilmesi sürpriz olarak değerlendirilirken, bunun sebebinin ise Umut'un Türkiye'ye geri dönmek istemesi gösterildi.

UMUT BULUT 'EVE' DÖNDÜ

Forumlarda yorumlarda bulunan Klasbahis taraftarlar, konuşulan 2,8 milyon euroya yakın bonservis bedelini 'ucuz' olarak gördüklerini ifade ederlerken, oyuncunun 'eve' dönme isteğinin normal olduğunu söylediler.

Öte yandan Umut Bulut'un transferi ile ilgili yapılan ve 'Umut Bulut'un satılmasını doğru buluyor musunuz?' sorusu yöneltilen ankette katılımcıların %78.9'u satılmasını doğru bulduklarını oyuncunun Türkiye'ye dönme isteğinin olmasına bağlarken, %8.3'ü yedek olarak takımda kalması gerektiğini, %11.4'ü ise ilk 11'de faydalı olabilecek bir oyuncuyu sattıklarını belirtti.



Sporx