Habertürk'ün haberine göre, 22 Haziran’daki olağanüstü kongre sonrası Ünal Aysal’ın yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından çalışmalara koyulan Sarı-Kırmızılılar, Futbol Federasyonu’nun yabancı sınırlamasında geri adım atmasını beklerken, alternatif planlarını da hazırlıyor. Terim’in uzun süredir transferini beklediği ve halen U-20 Milli Takım kadrosunda yer alan Kerim Frei için harekete geçen yönetim, oyuncunun kulübüyle masaya oturdu.

Matadorbet margin: 0px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19px;">ISRAR EDERLERSE VAZGEÇİLECEK

Kerim Frei’yi Cimbom’a transferi için ikna eden Galatasaray, Fulham ile hafta içinde bir görüşme daha gerçekleştirip İngiliz ekibinin talep ettiği 4 milyon Euro’luk bonservis ücretini 2.5 milyon Euro’ya kadar indirebilmek için pazarlıklarını sürdürecek. Bu arada Ada ekibi, bonservis ücreti olarak 4 milyon Euro’da ısrar ederse Cimbom, transferden ‘kesin’ olarak vazgeçecek ve rotasını bu kez yerli piyasaya çevirecek. Sarı-Kırmızılılar, Jem Karacan için ise Reading Kulübü’nden olumsuz yanıt gelince, süreci şimdilik askıya aldı.