Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, 3-2 galip geldikleri Bursaspor maçına ilişkin, "Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecektir" dedi.

Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanların en iyi futbolunu sahaya yansıttıklarını, daha da iyi olacaklarını söyledi.

Maçta hakem hatalarının olduğuna değinen Yolbulan, "Çok ihtiyacımız olan hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı candan tebrik ediyorum. Bize söyleyecek söz bırakmadılar. Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecektir."

Transfer çalışması

Devre arasında yapacakları transferler konusunda şimdiden çalışmaya başladıklarını ifade eden Yolbulan, şöyle devam etti:

"Galatasaray'la Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferleri konusunda anlaştık. Yasin Öztekin'i de istedik ancak gelmek istemedi. Furkan ve Umut ile tam olarak anlaşmış değiliz ama bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bundan sonra sadece yabancı transfer yapmayı planlıyoruz."