Özellikle Selçuk İnan ve Burak Yılmaz başta olmak üzere yerli oyuncular Hamzaoğlu ile çalışacak olmaktan dolayı duydukları sevinci dile getirdiler.

Gaziantep yolculuğu sırasında ve havalimanında durum değerlendirmesi yapan futbolcular, Hamzaoğlu tercihini yerinde buldu. Milli takımda birlikte çalışan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Olcan Adın ve Tarık Çamdal genç teknik adam için olumlu görüş belirtti.

Kaptan Selçuk İnan, Gaziantep'te havalimanında yaptığı sohbette, "Hamza Hamzaoğlu tercihi bizim için çok iyi oldu. İstikrarlı ve oyuncuları iyi tanıyan bir teknik direktör. Takımın çoğunu Milli takımdan tanıyor. Başarıya ulaşacağımıza inanyorum" dedi.

Sarı kırmızılı ekipte Hamzaoğlu ile başlayacak süreçte yerli oyuncuların takımın iskeletini oluşturması beklenirken, yönetim Prandelli dönemindeki istikrarsız kadro yapısını geride bırakmayı hedefliyor.

İtalyan teknik direktörün Spor Toto Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde sahaya sürdüğü farklı kadrolar, oyuncular arasında da sıkıntılara yol açmıştı.

NTV Spor