Emmanuel Eboue maçın sert geçtiğini belirterek, "İki takımda da herhangi bir sakatlık yaşanmadı. Tanrı'ya şükürler olsun. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İyi oynayan, iyi savunma yapan ve iyi mücadele eden bir Galatasaray vardı. Bursaspor'un çok net şansları olduğunu sanmıyorum. Bir şans buldular ve onda da golü attılar. Bursaspor deplasmanı çok zor bir deplasman. Bu maçı unutup, önümüzdeki Eskişehirspor maçına odaklanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bugün Semih Kaya'nın yerine görev yapan Gökhan Zan, "Önemli bir deplasmanda üç puanla evimize dönmek isterdik. İstediğimiz düzeyde değiliz takım olarak. 1 puanla bitmesi de bizim için avantajdır. Bursa gibi önemli bir deplasmanda daha kötüsü de olabilirdi. Bundan sonra Eskişehirspor maçı var. Daha iyi konsantre olmamız gerekiyor o maça. Bir anlık konsantrasyon eksikliği ile yedik golü. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.

Başarılı file bekçimiz Fernando Muslera ise, "Çok zor bir maç oynadık burada. Dirençli bir oyun gösterdi Bursaspor. Sezon sonunda 1 puan bile önemli oluyor, bu maça da öyle bakıyoruz. Bir sonraki maça kadar kendimizi iyi eleştirip Eskişehirspor maçına daha iyi bir şekilde çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.